Malá nočná hudba s Mirkou Partlovou

Opäť je tu sobota a s ňou v poradí druhý zo série online koncertov MALÁ NOČNÁ HUDBA. Hviezdou večera bude herečka a speváčka Mirka Gális Partlová. 

Koncert si môžete pozrieť v live streame v sobotu 14. novembra 2020 o 20.00 hodine.

Po veľkom úspechu pilotného online koncertu, na ktorom sa predstavili viacerí sólisti Divadla Nová scéna a ktorý v live streame sledovalo až do konca takmer 900 divákov, prichádza Divadlo Nová scéna v poradí s druhým koncertom. Pozrieť si ho môžete tu.

Jeho hlavnou hviezdou bude skvelá herečka a speváčka Mirka Gális Partlová.

Ako sama naznačuje, diváci sa majú na čo tešiť: „Program nášho koncertu bude pestrý, cez pop, muzikál, šansón až ku klasike. Budú to skladby v našich úpravách, ktoré sú mojou srdcovou záležitosťou. Teším sa, že moje pozvanie prijal môj dlhoročný herecký partner a kamarát Janko Slezák a sprevádzať nás budú skvelí muzikanti Martin Šenc, Tamás Belica, Ján Slezák a Ján Lau.“

A čo hovorí herečka, ktorá má na konte množstvo hlavných úloh v muzikáloch na to, že diváci budú môcť koncert sledovať online?

„Som veľmi rada, že projekt online koncertov MALÁ NOČNÁ HUDBA vznikol a že sa naše umenie dostane k divákom aspoň takýmto spôsobom. Je to nová skúsenosť spievať na javisku bez divákov v hľadisku, ale taká je doba. Verím, že spríjemníme sobotný večer všetkým našim fanúšikom.
A teším sa aj na zvedavé otázky moderátorov Patrika Vyskočila a Dávida Hartla, a ak sa budú chcieť o mne dozvedieť niečo viac aj diváci, pokojne sa môžu počas koncertu pýtať, pretože bude interaktívny a naživo.“